13-годишно момче с български произход е заподозряно за убийството на бездомник

...
13-годишно момче с български произход е заподозряно за убийството на бездомник
Коментари Харесай

Българче на 13 години е заподозряно за убийство на бездомник в Германия

13-годишно момче с български генезис  е обвинено за убийството на скитник в град Дортмунд, Германия . Видеозапис демонстрира по какъв начин момчето е намушкало мъжа с нож след вербален спор, оповестиха полицията и прокуратурата, представени от Информационна организация „ ДПА “.

Направена е аутопсия, която демонстрира, че гибелта на 31-годишната жертва е породена от няколко прободни рани , нанесени от дете, което не е достигнало възрастта за носене на наказателна отговорност. Освен 13-годишният обвинен, задържани са още едно дете на същата възраст и две момчета на 14 и 15 години . Според полицията, четиримата младежи са срещнали жертвата инцидентно на пристанището, където е станало нападението. Свидетели са чули замяна на обиди и сбиване, преди 13-годишният да намушка бездомника.

Ножът , употребен за закононарушението, е бил открит от полицейско куче на мястото на случилото се. Двете 13-годишни момчета са към този момент освободени от ареста, а по-големите подсъдими се съставляват от юрист.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР